Withoos meets Withoos

 
Hans Withoos

Over de expositie

De Rotterdamse fotograaf Hans Withoos is niet alleen een internationaal vermaard fotograaf, maar ook een nakomeling van de al even vermaarde 17e-eeuwse schilder Matthias Withoos. Van de schilderijen van zijn beroemde voorvader maakt hij beeldbewerkingen waarin hij nieuw leven toevoegt. Je blijft kijken naar zijn photografic paintings. In deze expositie samen: de oude en de nieuwe Withoos. Kom kijken en blijf kijken en luister naar Hans Withoos over wat hem en zijn betovergrootvader verbindt.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 21 mei 2018
Westfries Museum
Rode Steen 1
1621 CV Hoorn
0229-280022

open: di t/m vr 11.00-17.00, za en zo 13.00-17.00, Van 1 april tot 1 november ook op maandag geopend van 11.00 - 17.00, Gesloten op eerste Kerstdag, Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Lappendag (3e ma in aug), entree volwassenen Ä 9,00, 65+ Ä 7,50, kinderen t/m 17 jaar gratis, museumkaart gratis, er is ook een combiticket Westfries Museum en Halve Maen


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius