Flinck & Bol

 
Ferdinand Bol
 
Ferdinand Bol
 
Govert Flinck
 
Govert Flinck
 
Govert Flinck

Over de expositie

Het Koninklijk Paleis Amsterdam is al ruim 200 jaar het officiŽle ontvangstpaleis van het Koninklijk Huis, waar wereldleiders en staatshoofden worden ontvangen. Een gebouw waar troonswisselingen en huwelijken plaatsvinden, waar geschiedenis wordt geschreven.
Het is oorspronkelijk niet gebouwd als paleis, maar als stadhuis van Amsterdam. Het is het grootste en meest prestigieuze gebouw uit de Gouden Eeuw en een van de belangrijkste monumenten van Nederland. Het gebouw was zo overweldigend groot en het beeldhouwwerk en de schilderijen zo indrukwekkend dat er in 1655 gesproken werd over het Achtste Wereldwonder.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 28 feb 2018
Koninklijk Paleis Amsterdam
Dam
1012 RJ Amsterdam
020-5226161

open: di t/m zo 10.00-17.00, in de zomermaanden dagelijks, 10.00-17.00 uur, , Aangezien het Paleis wisselend open is voor bezoekers i.v.m. officiŽle gelegenheden is het voor bezoekers altijd raadzaam te kijken op de website voor de openingstijden (www.paleisamsterdam.nl)., , entree Ä 10,00 (incl. gratis audiotour). Museumkaart en kinderen tot 18 jaar gratis.


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius