Eindejaarstentoonstelling 17: OUD en NIEUW


Over de expositie

Op de laatste tentoonstelling van 2017 presenteert Museum Waterland – met als thema OUD en NIEUW – werk van 38kunstenaarsleden van de vereniging. Naast een recent werk is van elke kunstenaar een werk te zien uit zijn of haar beginperiode.

Er is een veelheid aan werk in uiteenlopende stijlen en technieken. Vooral schilderijen, tekeningen en ander werk op papier. Ook beelden, objecten, grafiek en textiel. Steeds zullen ook een of meer deelnemende kunstenaars tijdens de openingstijden aanwezig zijn.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositie loopt t/m 21 dec 2018
Kunstuitleen/Museum Waterland
Kaasmarkt 16
1441 BG Purmerend
0299-422605

open: di t/m zo 12.00-17.00, , Museum Waterland gaat begin 2018 verhuizen. Tot nader aankondiging zijn er voorlopig geen tentoonstellingen. De kunstuitleen en de museumwinkel blijven op Kaasmarkt 16 geopend tot medio februari 2018.


Kunstenaar


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius