Max Liebermann

 
Max Liebermann
 
Max Liebermann
 
Max Liebermann
 
Max Liebermann
 
Max Liebermann
 
Max Liebermann
 
Max Liebermann
 
Max Liebermann
 
Fritz von Uhde

Over de expositie

Een zonnig terras. Paarden op het Scheveningse strand. Kleurrijke papegaaien in Artis. Dit voorjaar ziet u in het Gemeentemuseum veel zomerse schilderijen van de beroemde Duitse kunstenaar Max Liebermann (1847-1935). Vanaf het einde van de negentiende eeuw was Liebermann elke zomer in ons land te vinden en dat zie je terug in zijn werken. Aan de hand van vele topstukken is in de tentoonstelling Max Liebermann – Een zomers impressionist te zien hoe de kunstenaar zich ontwikkelde van realist tot impressionist.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 24 jun 2018
Gemeentemuseum Den Haag
Stadhouderslaan 41
2517 HV Den Haag/Scheveningen
070-3381111

open: di t/m zo 10.00-17.00, entree, Voltarief € 15,00, Combiticket Gemeentemuseum en Gem / Fotomuseum € 18,50, Groepen > 15 personen € 11,50, Uitpas € 11,50, CJP / Studentenpas € 0,00, Ooievaarspas € 6,75, Kind / jeugd tot en met 18 jaar, Museumvrienden, Rembrandtpas / Museumkaart, Inwoners van het Haagse Hout op vertoon van sleutelhanger Gratis


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius