Estafette Tentoonstelling Collect . Re-order . System . Sequence . Stillness


Over de expositie

In vier aaneensluitende tentoonstellingen van maart tot en met mei tonen GUY VORDING, ILONA PLAUM, SARA BJARLAND, ANNESAS APPEL en MAZE DE BOER nieuwe werken in een solo, twee keer in combinatie met een andere kunstenaar. Zij zijn vanuit een gemeenschappelijk thema in hun werk geselecteerd. In deze estafette staat het verzamelen, her- en rangschikken volgens eigen systemen en verstilling centraal. De kunstenaars raken aan één of meerdere van de thema’s: waar de één verlaten objecten van straat, of specifieke tijdschriften en beeldmateriaal verzamelt, onderzoekt de ander volgens bepaalde systemen herhalingen, kleuren, diepte en ruimte. Deze groepstentoonstelling zal in etappes vier keer een nieuwe combinatie laten zien.

Guy Vording - Ilona Plaum . 3 maart - 24 maart

Ilona Plaum - Sara Bjarland . 28 maart - 7 april

Sara Bjarland - Annesas Appel . 11 april - 21 april

Annesas Appel - Maze de Boer . 28 april - 19 mei


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 26 mei 2018
Galerie Dudokdegroot
Lauriergracht 80
1016 RM Amsterdam
06-15475473

open: wo t/m za 13.00-17.30


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius