Dreaming Awake


Over de expositie

Klam, vochtig, kleverig, oorverdovend en ademstokkend is het oerwoud de meest invasieve vorm waarin een landschap zich aan ons opdringt. Als je erin verkeert kun je er niet aan ontsnappen. De druk van de omgeving is daarbij zo krachtig en hypnotisch dat het bezoekers in een droomstaat brengt. De tentoonstelling Dreaming Awake presenteert een in lagen afgepelde versie van een tropisch regenwoud in het Amazonegebied. Het is een tentoonstelling over de tast, waarbij de nadruk ligt op de aanraking van de mens door zijn omgeving.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 3 jun 2018
Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur
Capucijenstraat 98
6211 RT Maastricht
043-3270207

open: di t/m zo 12.00-17.00, Entree Regulier ticket € 10,00, Museumjaarkaart: Gratis, CJP, Student / 65+: €5,00, Vrienden van Marres / ICOM / Kinderen tot en met 18 jaar : Gratis, Kumuluspashouders ontvangen 10% korting


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius