Frontier Imaginaries Ed. No5: Handelsmerken


Over de expositie

De wereldwijde handelsrelaties van Eindhoven en Noord-Brabant in de afgelopen 600 jaar vormen de inspiratie voor de tentoonstelling Handelsmerken. Er wordt gekeken naar de eeuwenoude strategieën van vraag en aanbod, naar de ondoorzichtigheid van eigendom en de transparantie van uitwisseling.

De valk, de sigaar, de computerchip
De titel Handelsmerken is een reactie op het ondernemingsverleden van Noord-Brabant. Dit gebeurt aan de hand van drie belangrijke handelsartikelen: de valk, de sigaar en de computerchip.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 1 jul 2018
Van Abbemuseum
Bilderdijklaan 10
5611 NH Eindhoven
040-2381000

open: di t/m zo 11.00-17.00, do 11.00 - 21.00, gesloten op nieuwjaarsdag, koningsdag en eerste kerstdag., entree: € 12,00, kinderen t/m 12 jaar: gratis, jongeren 13-18 jaar, CJP, studenten, Stadspashouders gemeente Eindhoven: € 6,-


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius