Frontier Imaginaries Ed. No5: Handelsmerken


Over de expositie

De wereldwijde handelsrelaties van Eindhoven en Noord-Brabant in de afgelopen 600 jaar vormen de inspiratie voor de tentoonstelling Handelsmerken. Er wordt gekeken naar de eeuwenoude strategieën van vraag en aanbod, naar de ondoorzichtigheid van eigendom en de transparantie van uitwisseling.

De valk, de sigaar, de computerchip
De titel Handelsmerken is een reactie op het ondernemingsverleden van Noord-Brabant. Dit gebeurt aan de hand van drie belangrijke handelsartikelen: de valk, de sigaar en de computerchip.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 1 jul 2018
Van Abbemuseum
Bilderdijklaan 10
5611 NH Eindhoven
040-2381000

open: di t/m zo 11.00-17.00, do 11.00 - 21.00, gesloten op nieuwjaarsdag, koningsdag en eerste kerstdag., entree: € 12,00, kinderen t/m 12 jaar: gratis, jongeren 13-18 jaar, CJP, studenten, Stadspashouders gemeente Eindhoven: € 6,-


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius