Tim Eitel: Resident

 

Over de expositie

Het werk van Tim Eitel balanceert tussen conceptuele en figuratieve schilderkunst en toont veelal een discrete vastlegging van onopvallende handelingen, situaties of objecten uit het dagelijks leven.

De tentoonstelling in het Hedge House lijkt te zijn voortgekomen uit een langdurig verblijf van Tim Eitel op de buitenplaats. Het landschap, de tuin, de bezoekers, de bewoners en het kunstpaviljoen vallen samen met de vaak verstilde taferelen in zijn werk. Wanneer je echter langer kijkt zie je dat hij ons meeneemt naar een andere plek, een andere tijd en samen met u als kijker een nieuwe werkelijkheid schept.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 10 jun 2018
Buitenplaats Kasteel Wijlre
Kasteel Wijlreweg 1
6321 PP Wijlre
043-4502616

open: toegankelijk voor publiek van zondag 12 maart t/m 12 november, do t/m zo 11.00-17.00, entree: Ä 8,00, Museumkaart: gratis


Kunstenaar

Tim Eitel


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius