Primavera

 
Dina Belga
 
Dina Belga
 
Wendy Limburg
 
Anita Manshanden
 
Hinke Posthuma
 
Gertjan van der Stel...
 
Klaas Werumeus Bunin...

Over de expositie

Met een vrolijke, gevarieerde en verrukkelijke tentoonstelling luidt Galerie Van Strien de nieuwe lente in. PRIMAVERA ! Aan de wanden van de verschillende ruimtes zien we het werk van Dina Belga, pronte kippen in het groen, bloeiende tuinen, de aandoenlijke lammetjes, geitjes en biggetjes van Hinke Postema, de impressionistische landschappen en stadsgezichten van Klaas Werumeus Buning en de betoverende, uiterst verfijnde handgekleurde etsen van Gea Karhof. Met bladgoud! Verhalen, mythes, stripfiguren uit alle culturen. Op de sokkels zien we keramisch werk: de compromisloze perfectie van de geometrische vormen van Gertjan van der Stelt, de organische constructies van Anita Manshanden en de onbekommerde vrolijkheid van de tulpenfantasieën van Wendy Limburg. De kijker krijgt het voor het kiezen!


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 29 apr 2018
Galerie Van Strien
Vaart NZ 176
7833 HJ Nieuw-Amsterdam (Emmen)
0591-551630

open: vr t/m zo 13.00-17.00, en op afspraak


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius