Memories, the fifties

 
J.G. Domergue
 
Anita Gaasbeek
 
Anita Gaasbeek
 
Anita Gaasbeek
 
Anita Gaasbeek
 
Anita Gaasbeek
 
Petrus Griepink
 
Maurice Utrillo

Over de expositie

Expositie met als thema de vijftiger jaren. Er is grafiek uit deze periode met litho’s van o.m. Maurice Utrillo, Domergue en Marcel Vertès (met dank aan Hans den Hollander prints). Ook zijn er unieke originele filmaffiches en “Pin-ups” in gemengde technieken van Ellen van Toor. Anita Gaasbeek exposeert schilderijen met als inspiratie foto’s, tijdschriften en (dans)films uit de periode na de tweede wereldoorlog. Van Petrus Griepink is er nieuw porselein in de Nerkomi-techniek. Tijdens Open Atelier Gouda laat Anita Gaasbeek haar schilderijen, schetsen en inspiratiebronnen zien in haar atelier achter de galerie.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 26 mei 2018
Galerie De Hollandsche Maagd
Oosthaven 28
2801 PD Gouda
0182-511966
06-15386063
open: Galerie De Hollandsche maagd is do en vr open van 13.00 tot 17.00, za van 11.00 tot 17.00 en alle dagen op afspraak of als er gewerkt wordt. Bel even voor extra openingstijden of afspraak tel. 0615386063


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius