Andrea Bender: Milch und Honig

 
Floss, 2018
 
Styx, 2017
 
Rucksack, 2018

Over de expositie

Hoorn & Reniers nodigt u van harte uit voor de solo-expositie van de Duitse kunstenaar Andrea Bender. Haar tentoonstelling ‘Milch und Honig' toont haar meest recente schilderijen geïnspireerd op de klassieke mythologie. Naast haar grote, monumentale schilderijen besteedt de expositie ook aandacht aan haar kleinere, gevoelige werken.

Andrea Bender (Schotten, 1972) studeerde in 1999 af aan de Kunstakademie Düsseldorf bij Jörg Immendorff en Dieter Krieg. Recentelijk waren solo-exposities van haar te zien in het Yanhuan Museum in Beijing, het Museum Kunstpalast in Düsseldorf, het MoMa XLY in Changdu, het Lehmbruckmuseum in Duisburg en het MOCAK in Krakau.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 3 jun 2018
Hoorn & Reniers
Toussaintkade 70
2513 CL Den Haag
070-4278084
06-41566881
open: wo t/m za 12.00-18.00, en op afspraak


Kunstenaar

Andrea Bender


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius