Assemblages of Intimacy


Over de expositie

Op welke manier is een plek van invloed op de vorming van onze identiteit? En hoe kunnen we meer betrokken raken bij onze natuurlijke en sociaal-politieke omgeving? Deze vragen staan centraal in de tentoonstelling Assemblages of Intimacy, met nieuw en bestaand werk van Abbas Akhavan (1977, IR), Eamonn Harnett (1989, NL), Mikhail Karikis (1975, GR) en Eric Peter (1989, NL). De kunstenaars richten onze blik op een aantal unieke en opmerkelijke geologische locaties: het gebied tussen de Eufraat en de Tigris, de kust van Ierland, een onbewoond arbeidersdorp in Toscane en beschermde gebieden in de Filippijnen. Door middel van performance, sculptuur, video en poŽzie problematiseren de kunstenaars de verschuivende verhouding tussen cultuur en natuur en bekijken zij de invloed hiervan op onze ideeŽn over gemeenschappelijkheid en vooruitgang.

Curator: Suzanne Wallinga.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 24 jun 2018
A Tale of a Tub
Justus van Effenstraat 44
3027 TK Rotterdam
06-46014706

open: vr t/m zo 13.00-18.00, en op afspraak


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius