Northerners!

 
Thijs Jansen

Over de expositie

Actuele kunst van Groningse kunstenaars: Rosa Everts, Mieke Fokkinga, Thijs Jansen, Annegret Kellner, Jimi Kleinbruinink, Harry Markusse, Berndnaut Smilde en Aimée Terburg.

De kunstenaars laten in hun schilderijen, tekeningen, grafiek, foto’s en sculpturen hun visie op de werkelijkheid zien. Speels, of juist heel serieus. De expositie is de tweede aflevering van de vorig jaar gestarte serie ‘Provincie op bezoek’. Afgelopen jaar was werk van Limburgse kunstenaars te zien. Dit jaar is gekozen voor de provincie Groningen.


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 6 jul 2018
Paviljoen Welgelegen - Procinciehuis Noord-Holland
Dreef 3
2012 HR Haarlem
023-5145120
06-10583636
open: ma t/m vr 9.00-17.00 uur


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius