Fryslân Finest II & Werf De Hoop

 
Martin de Jong
 
Koos van Keulen
 
Pieter Pander
 
Klaas Werumeus Bunin...
 
Gerrit Wijngaarden
 
Reinder Ourensma
 
Karel Buskes
 
Gosse Koopmans
 
Annemiek Vos

Over de expositie

Galerie ZoFier heeft 11 Friese kunstenaars gevraagd het mooiste en bijzonderste van Friesland te schilderen, door hun eigen ogen, maar ook door de ogen van de liefhebbers en inwoners van onze mooie, bijzondere en eigenzinnige provincie.

De kunstenaars zijn met uw ideeën aan de slag gegaan. Met trots presenteren wij Fryslân Finest II met werk van - Gerrit Wijngaarden, Klaas Werumeus Buning, Pieter Pander, Martin de Jong, Koos van Keulen en Reinder Ourensma.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 30 sep 2018
Galerie ZoFier
Hoofdstraat 42
9244 BV Beetsterzwaag
06 31 01 40 89

open: wo t/m vr 12.00 - 17.00, za en zo 13.00-17.00 , en op afspraak, ,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius