Eindejaars expositie 2018

 
Marlies Brug
 
Eelco Maan
 
Gertjan Scholte-Albe...

Over de expositie

Galerie de Paardenstal viert in 2018 haar 10 jarig bestaan met vier jubileum exposities.
De laatste expositie in deze serie is de “Eindejaars expositie” en is tevens de 50e expositie in het bestaan van Galerie de Paardenstal. Deze expositie, met schilderijen van Gertjan Scholte-Albers, schilderijen van Eelco Maan en keramiek van Marlies Brug duurt van 18 oktober t/m 31 december. Ook wordt tijdens deze expositie wisselend werk getoond van andere vaste kunstenaars die aan de galerie zijn verbonden.
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositie loopt t/m 31 dec 2018
Galerie de Paardenstal art & garden
Noordermiddenweg 2-1
8311 RA Espel
0527-612654

open: do t/m za 13.30-17.00, 1e, 3e en 5e zo van de maand, en op afspraak. In december iedere zondag open. Beide kerstdagen gesloten.,


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius