Margi Geerlinks: Ma

 
Joke Borst
 
Joke Borst
 
Ma Borst, 2014

Over de expositie

Sommige foto's hoef je maar één keer te zien of ze staan voor altijd op je netvlies gebrand. Dat geldt voor de ontroerende foto's die Margi Geerlinks de afgelopen jaren maakte van Joke Borst, de dementerende moeder van Hugo Borst. Onder de titel Ma laten we een prachtige selectie zien.

Eeuwige jeugd
Margi Geerlinks (Kampen, 1970) woont en werkt in Rotterdam en Schiedam. Ze houdt zich al meer dan twintig jaar bezig met het thema van de eeuwige jeugd en het verouderingsproces. Haar werk sluit mooi aan bij de tentoonstelling Familie die tegelijkertijd is te zien.

Rondleidingen en meer
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositieperiode was t/m 3 mrt 2019
Stedelijk Museum Schiedam
Hoogstraat 112
3111 HL Schiedam
010-2463666

open: di t/m zo 11.00-17.00, gesloten op 25 dec en 1 jan, Eerste en Tweede Paasdag geopend , Eerste en Tweede Pinksterdag geopend, Gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag, , entree € 12,50, , € 10,00 p.p. voor groepen met meer dan 15 personen., , € 5 euro Schiedammers, CJP-pas, studenten met geldige studentenkaart, leden van de Historische Vereniging Schiedam, KomKids Familiepas, Rotterdam Welcome Card., , Gratis voor kinderen en jongeren (0 t/m 18 jaar), Museumkaart, RotterdamPAS, Vriendenpas Stedelijk Museum Schiedam, ICOM-pas, Rembrandtpas.


Kunstenaar

Margi Geerlinks