Science Fiction: A Journey into the Unknown

 
Ex Machina, 2015
 
On the first Lunar cosmod...
 
Star Trek: The Motion Pic...
 

Over de expositie

Een groots en meeslepend overzicht van ruim honderd jaar sciencefiction, in samenwerking met het Barbican Centre in Londen. Sciencefiction is als creatief genre verantwoordelijk voor een groot aantal van ’s werelds meest iconische films, muziek, literatuur en kunst. Meer dan 850 unieke objecten laten de ongelooflijke verbeeldingskracht en vindingrijkheid van de mens zien en nemen je mee op een reis door tijd en ruimte. Een niet te missen visueel spektakel ­voor de echte fan en voor iedereen die zich graag verwondert over een universum waar fantasie en werkelijkheid in elkaar overlopen.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositie loopt t/m 30 jun 2019
Kunsthal Rotterdam
Museumpark, Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam
010-4400301

open: di t/m za 10.00-17.00, zon- en feestdagen 11.00-17.00, gesloten op 25 dec, 1 jan en 27 april (Koningsdag), entree € 14,00


Kunstenaar


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius