Eelco Brand: Voorwaarts in een cirkel

 
RHmovi, 2016
 
PPmovi
 
VWVmovi, 2015

Over de expositie

Computeranimaties.

De ensceneringen van Eelco Brand lijken zich te onttrekken aan de realiteit, ondanks of misschien juist door hun hyperrealisme. Zijn 'werkelijkheid' is een computergegenereerde, digitale werkelijkheid: vormen en voorstelling zijn opgebouwd vanuit het niets, naar de wensen en specificaties van de maker.

Vanaf zijn vroegste werken verbeeldt eelco Brand natuur-landschappelijke scènes. Van de romantische atmosfeer in nachtelijke bostaferelen tot absurdistische en humoristische sequenties waarin onnatuurlijke objecten transformeren binnen de logica van de virtuele onstoffelijkheid.

Opening
+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositie loopt t/m 20 jan 2019
Opening: ma 9 dec om 16:00 uur

Kunstenlab
Havenplein 20
7411 ME Deventer
0570-611848

open: di t/m zo van 13.00-17.00


Kunstenaar

Eelco Brand


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius