Milou Hermus en Ton Blommerde: De (her)ontdekking

 
Ton Blommerde

Over de expositie

Naar aanleiding van de publicatie Roots uit de serie Grafisch Ontwerpers van uitgeverij [Z]OO, exposeert Milou Hermus een overzicht van haar autonome en toegepaste oeuvre. Zij combineert dat met het oeuvre van beeldend kunstenaar en overleden echtgenoot Ton Blommerde; zijn werk zal daarmee voor het eerst in de openbaarheid worden gebracht. Naar aanleiding van deze expositie maakte Milou van Tons werk een prachtig boek.

+ + Lees meer ...


Wanneer en waar

  • Expositie loopt t/m 5 jan 2019
CBK Amsterdam
Oranje-Vrijstaatkade 71
1093 KS Amsterdam
020-2535456

open: ma, wo t/m za 11.00-17.00, do tot 20.00


galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius