Bram Tackenberg: De Woonkamers van Gouda Oost

 

Over de expositie

Voor het fotografie-project 'De Woonkamers van Gouda Oost' zijn fotograaf Bram Tackenberg en Museum Gouda op zoek naar huishoudens in alle soorten en maten uit de wijk Gouda Oost die zich willen laten portretteren. Al 3 jaar doorkruist fotograaf Bram Tackenberg Nederland om een zo groot en divers mogelijke verzameling huishoudens te portretteren. Door de samenwerking met Museum Gouda richt hij de komende periode zijn lens op de wijk Gouda Oost om die op een wel heel bijzondere manier te laten zien.


Wanneer en waar

  • Expositie loopt t/m 23 jun 2019
Museum Gouda
Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
0182-331000

open: di t/m zo 11.00-17.00, 's Maandags gesloten met uitzondering van tweede Paas- en Pinksterdag., Gesloten op 1 januari, Koningsdag en 25 december., , Entree, Volwassenen Ä 11,00, 5 t/m 17 jaar Ä 4,00, Museumkaart gratis


Kunstenaar

Bram Tackenberg


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius