Zilvergalerie de Watertoren

Bij de Watertoren 25  Plattegrond via Google
2871 SW Schoonhoven, Nederland
T 0182-381060
 info@zilvergalerie.nl
www.zilvergalerie.nl
di t/m za 13.00-17.00
en op afspraak

Beurzen en evenementen

PAN Amsterdam 2018 18 nov t/m 25 nov 2018

Overige informatie

De galerie wil met een wisselende collectie en thema-exposities, samengesteld uit het werk van gevestigde nationale en internationale zilversmeden, de actuele ontwikkelingen en de zilversmeedkunst onder de aandacht brengen. Daarnaast wil zij een podium zijn waarop jonge, zilversmeden de gelegenheid krijgen hun werk te tonen. Ook aan de dialoog tussen startende en professionele smeden over vernieuwing in de zilverkunst hoopt de galerie met haar activiteiten een bijdrage te leveren.

In de watertoren bevinden zich naast de galerie ook de ateliers van drie zilversmeden. Het is mogelijk om hier rondleidingen en/of demonstraties te organiseren. Maakt u wel even een afspraak.


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius