Art Moves

Prins Hendriklaan 43  Plattegrond via Google
1075 BA Amsterdam, Nederland
T 020-3054490
M 06-83210648
 info@artmoves.com
www.artmoves.com
op afspraak

Contact: Marliz Nonner

Overige informatie

Art Moves adviseert haar, voornamelijk zakelijke, maar ook particuliere opdrachtgevers bij onder meer de aanschaf van kunst en het opbouwen van een eigen kunstcollectie. Daarnaast adviseert, ondersteunt en realiseert Art Moves bij de ontwikkeling van exclusieve kunstgeschenken voor relaties en medewerkers. Dit alles passend bij de cultuur van en de financiŰle mogelijkheden binnen uw organisatie.
+ + lees meer...

De grote en gevarieerde collectie van Art Moves bestaat voornamelijk uit hedendaagse en moderne kunst in de vorm van grafiek, olieverf, acrylschilderijen en sculpturen, Naast wisselende exposities worden regelmatig solopresentaties van zowel jonge aankomende kunstenaars als van reeds gevestigde kunstenaars georganiseerd.


Vaste kunstenaars

Karel Appel - Herman Brood - Corneille - Jacques Doucet - Angus Fairhurst - Arty Grimm - Anton Heyboer - Ger Lataster - Tobias Lehner - Henri Matisse - Joan Mirˇ - Pablo Picasso - Robert Rauschenberg - Rob Scholte - Miguel Yba˝ez.


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius