Eneco Holding NV

Wilhelminakade 955  Plattegrond via Google
3072 AP Rotterdam, Nederland
T 010-4576666
 i.a.denbraven@eneco.nl
www.eneco.nl
Tijdens kantooruren.
Niet openbaar toegankelijk.

Contact: Irene den Braven

Overige informatie

ENECO Energie is een bedrijf dat zich toelegt op de levering van energie en daaraan gerelateerde producten en diensten voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland.

ENECO Energie onderscheidt zich door actief in te spelen op de individuele energiebehoeften van haar huidige en toekomstige klanten. Zij streeft naar optimale klanttevredenheid door het aanbod van producten en diensten maximaal op deze behoeften af te stemmen. Hieronder wordt verstaan:
 • leveren van maatwerk en optimale dienstverlening tegen een concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding;
 • anticiperen en flexibel reageren op marktontwikkelingen;
  + + Lees meer ...
 • permanent zoeken naar onderscheidend vermogen.

  Door kennis van en inzicht in diverse branches en de particuliere en zakelijke markten, aangevuld met kennis van relevante technische, economische en maatschappelijke ontwikkelingen, is ENECO Energie in staat haar klanten de beste integrale en duurzame energievoorzieningen te bieden.

  ENECO Energie wil een uitstekende werkgever zijn door medewerkers te stimuleren in hun persoonlijke ontwikkeling, met respect voor hun ambities en hun capaciteiten. Daartoe wordt gewerkt in zelfstandige bedrijfsonderdelen die op een eigen marktsegment zijn gericht. ENECO Energie stuurt medewerkers decentraal aan en geeft hen eigen verantwoordelijkheid over de resultaten. De betrokkenheid van medewerkers bij het bedrijf, de markt, de klanten en collega's is derhalve hoog. Op basis van deze proposities streeft ENECO Energie tevens naar maximalisering van de aandeelhouderswaarde.

  ENECO Energie telt circa 3600 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, de units en dochters werken vanuit diverse vestigingen in het land. De aandelen van ENECO Energie zijn in handen van 70 Nederlandse gemeenten.
  ENECO Energie levert haar diensten via 2,7 miljoen aansluitingen, waarvan 1,3 miljoen in de vorm van elektriciteit en 1,4 miljoen als gas en warmte. ENECO's grootzakelijke en Ecostroomklanten zijn verspreid over heel Nederland. De verzorgingsgebieden waar ENECO gas en elektriciteit levert aan de klant die nog niet voor een leverancier kan kiezen, zijn: Amstelland, Delfland, Haaglanden, Kennemerland, Merwedestreek, Midden-Holland, Noord-Oost Friesland, Rotterdam, Weert en Zeist.

  De Kunstcollectie van Eneco omvat inmiddels zo'n 160 werken.

  - - verberg extra tekst

 • Kunstenaars in vaste collectie

  Jeroen Allart - Hans van Bentem - Koos Breukel - Tom Claassen - Jan Dibbets - Désirée Dolron - Hanneke Francken - Gijs Frieling - Fons Haagmans - Hans van der Ham - Michel Hoogervorst - Johan van der Keuken - Sven Kroner - Matthias Meyer - Ronald Ophuis - Fahrettin Gürkan Örenli - Michael Raedecker - Carolein Smit - Gé-Karel van der Sterren - Martine Stig - Emo Verkerk - Koen Vermeule.