Art Card for Charity  (1999)

Postbus 56  Plattegrond via Google
6230 AB Meerssen, Nederland
T 043-3652385
M 06-55756655
 contact@artcardforcharity.nl
www.artcardcharity.nl

Contact: Jeanine Kunze

Overige informatie

Stichting Art Card for Charity beoogt kunstwerken van bekende en minder bekende kunstenaars te promoten en door middel van de verkoop van de kunstkaarten goede doelen te steunen.
De Stichting garandeert een percentage van tenminste 20% van elke verkochte kaart aan het goede doel over te maken.
Dit percentage is afhankelijk van de omzet: hoe hoger deze is, hoe meer de Stichting Art Card for Charity aan de goede doelen kan overmaken.

De collectie kunstkaarten, veelal als een collectors' item beschouwd, is in eerste instantie bedoeld voor het bedrijfsleven, maar ook particulieren kunnen uiteraard een bestelling plaatsen.
+ + Lees meer ...galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea. Van oktober 2017 tot mei 2018 was de site tijdelijk uit de lucht. In die periode is de layout van de site gemoderniseerd (van frames naar responsive). Om te helpen de site up-to-date te houden wordt graag een beroep gedaan op vrijwilligers.

Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius