Uitgeverij De Verbeelding

Sumatrakade 1425  Plattegrond via Google
1019 RP Amsterdam, Nederland
T 020-4199143
M 06-54304450
 fred.verbeelding@planet.nl
www.verbeelding-fotoboeken.nl

Contact: Fred Schmidt

Fotoboeken.

Overige informatie

In 1990 verscheen de eerste uitgave Het Paleis voor Volksvlijt 1860-1961 bij wat toen nog Boekhandel De Verbeelding (in de Utrechtsestraat in Amsterdam) was. In de loop der jaren verschenen steeds meer fotoboeken van zowel jonge als gerenommeerde fotografen, vaak met inleidingen van bekende auteurs als H.J.A. Hofland, Rudy Kousbroek en Jan Mulder.

Nadat de boekhandel in 1998, na vijftien jaar, de deuren sloot, is het bedrijf voortgezet als uitsluitend uitgeverij. In de loop der jaren zijn zo’n vijftig titels verschenen. De meeste boeken uit de beginjaren zijn niet meer leverbaar, maar er is wel een inventarisatie van alle leverbare en alle uitverkochte titels op de website.Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius