Uitgeverij De Verbeelding

Sumatrakade 1425  Plattegrond via Google
1019 RP Amsterdam, Nederland
T 020-4199143
M 06-54304450
 fred.verbeelding@planet.nl
www.verbeelding-fotoboeken.nl

Contact: Fred Schmidt

Fotoboeken.

Overige informatie

In 1990 verscheen de eerste uitgave Het Paleis voor Volksvlijt 1860-1961 bij wat toen nog Boekhandel De Verbeelding (in de Utrechtsestraat in Amsterdam) was. In de loop der jaren verschenen steeds meer fotoboeken van zowel jonge als gerenommeerde fotografen, vaak met inleidingen van bekende auteurs als H.J.A. Hofland, Rudy Kousbroek en Jan Mulder.

Nadat de boekhandel in 1998, na vijftien jaar, de deuren sloot, is het bedrijf voortgezet als uitsluitend uitgeverij. In de loop der jaren zijn zoín vijftig titels verschenen. De meeste boeken uit de beginjaren zijn niet meer leverbaar, maar er is wel een inventarisatie van alle leverbare en alle uitverkochte titels op de website.Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius