Artchoices Kunstuitleen & Galerie Hoofddorp

Kruisweg 636  Plattegrond via Google
2132 CJ Hoofddorp, Nederland
T 023-5621619
 info@artchoices.nl
www.artchoices.nl
di t/m vr 12.00-18.00
za 10.00-17.00

Contact: Birgit Roovers

Overige informatie

Bijna alle kunstwerken (zowel originele schilderijen, tekeningen, zeefdrukken, beelden, litho’s, foto’s, etsen en andere technieken) kunnen hier worden gehuurd of gekocht. Daarnaast is er een spaarsysteem: het opgebouwde spaartegoed is te besteden voor aanschaf van een kunstwerk of kunstzinnig object uit de collectie. Ook op het gebied van “Kunst voor bedrijven” heeft Artchoices ruime mogelijkheden. Na een persoonlijke inventarisatie wordt - in overleg met het bedrijf - een collectie samengesteld.

Op de website worden alle beschikbare werken van zo’n 200 kunstenaars getoond, lopende en komende exposities, de kunstbon, relatiegeschenken, cadeautips en de mogelijkheden tot huur.Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius