Stedelijke Kunstacademie Tielt

Lakenmarkt 3  Plattegrond via Google
B-8700 Tielt, BelgiŽ
T +32-51-401816
 kunst@academietielt.be
www.academietielt.be

Overige informatie

Met meer dan 2.300 leerlingen speelt het deeltijds kunstonderwijs in de stad en in de regio Tielt een belangrijke sociale, vormende en culturele rol.
De stedelijke academie voor muziek & woord en de stedelijke kunstacademie zijn creatieve ontmoetingsplaatsen voor kinderen, tieners en volwassenen. Buiten de school- of werktijden kijg je er de kans om je persoonlijkheid te ontplooien en artistieke vaardigheden te ontwikkelen op het vlak van muziek, woordkunst of beeldende kunsten.

Een goed uitgebouwde infrastructuur, een ruim aanbod van didaktische middelen en gespecialiseerde lesgevers staan garant voor jarenlang creatief plezier en een brede waaier aan vormende kansen.


Nick Ervinck: Gni RI - nov 2005
10/11/2005 - 10/12/2005


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius