Kunst Openbare Ruimte Den Bosch

Wolvenhoek 1  Plattegrond via Google
5211 HH Den Bosch, Nederland
T 073-6155155
 gemeente@s-hertogenbosch.nl
www.s-hertogenbosch.nl

Overige informatie

’s-Hertogenbosch heeft zich ontwikkeld tot dé cultuurstad van Zuid-Nederland. Het culturele profiel wordt versterkt doordat de stad blijft investeren in het eigentijdse en het historische. Met de Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, de vestingwerken en gerestaureerde monumenten, maar ook met een rijk aanbod aan uitgaansgelegenheden en culturele trekpleisters. Dat culturele niveau wordt door uiteenlopende organisaties, stichtingen, musea en verenigingen hooggehouden. Er is meer en meer ruimte voor experimentele cultuuruitingen en broedplaatsen voor veelbelovende jonge kunstenaars.

+ + Lees meer ...


Vaste kunstenaars

Matthijs Bosman - Tony Cragg - Titia Ex - August Falise - Irene Fortuyn - Fortuyn/O´Brien - Abel Heijkamp - Jan-Clemens Lampe - Johan Lennarts - Felix van der Linden - Frans van Lokven - Joris Lüchinger - Pieter W. Mol - Jacques van Rhijn - Peter Roovers - Ronald Saeijs - Ellen Spanjaard - Marijke Theunissen-Voss - Thea van Vliet.

Toon afbeeldingen


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius