Aon Artscope

Paalbergweg 2-4  Plattegrond via Google
1105 AG Amsterdam-Zuidoost, Nederland
T 020-4305693
 cees_kortleve@aon.nl
www.aon.com/nl/nl/prod/artscope.jsp

Contact: Cees Kortleve

Overige informatie

Aon Artscope is gespecialiseerd in het verzekeren van kunstvoorwerpen. Met haar Amerikaanse zusterorganisatie, Aon Huntington T. Block, vormt Aon Artscope een uniek internationaal expertisenetwerk inzake het verzekeren van kunst en antiek. De belangen van Aon Artscope's cliŽnten worden zo optimaal bediend.

Onze cliŽnten zijn o.a.: particuliere en corporate verzamelaars, musea, kunst- en antiekhandelaren, galeries, kunstenaars en kunstvervoerders.

Kunstverzekering op maat
+ + lees meer...

De door Aon Artscope ontwikkelde kunstverzekeringen zijn volledig afgestemd op de behoefte van onze verschillende cliŽntgroepen. In nauw overleg met de cliŽnt wordt de verzekering afgestemd op de specifieke behoefte.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:
- automatische dekking voor nieuwe aankopen,
- meeverzekeren van transportrisico's,
- het verblijf elders,
- meeverzekeren van inkomend en uitgaand bruikleenverkeer,
- deelnemen aan beurzen.

Discretie is uiteraard een vanzelfsprekendheid voor ons team van medewerkers evenals de creativiteit waarmee maatwerkoplossingen voor specifieke verzekeringsproblemen tot stand gebracht worden.

Tentoonstellingen
Dankzij de omvang van het Aon Artscope Netwerk behoren veel bruikleengevers tot onze relaties. Wij kennen daardoor hun specifieke wensen met betrekking tot het verzekeren van hun bruiklenen en beschikken ook over de juiste contacten om hun primaire standpunten in het voordeel van de bruikleennemer te wijzigen. Kennis van de indemniteitsregelingen, waarover veel landen beschikken en die bij toepassing ervan de verzekeringskosten van tentoonstellingen drastisch verlagen, behoort tot onze uitrusting. Het is waardevol om Aon Artscope in een zo vroeg mogelijk stadium bij een komende tentoonstelling te betrekken zodat die kennis en contacten optimaal benut worden teneinde de verzekeringskosten ervan te minimaliseren.

Snelle schadeafwikkeling
Als een kunstvoorwerp onverhoopt verloren gaat of beschadigd raakt dan is het moment aangebroken waarop de verzekering haar waarde moet bewijzen. Vanzelfsprekend beschikken wij over een gespecialiseerde schadeafdeling. De medewerkers zijn bovendien vertrouwd met de belangen van onze relaties en zien erop toe dat de schadeclaims snel en efficiŽnt afgewikkeld worden.

Advies op maat
Het Aon Netwerk biedt een vrijwel ongeŽvenaarde expertise op velerlei terreinen. Aon Artscope maakt van deze expertise gebruik om haar cliŽnten op professionele wijze te adviseren.De accountmanager onderhoudt rechtstreeks contact met zijn cliŽnt en staat deze met raad en daad terzijde. De cliŽnt kan altijd een beroep doen op zijn accountmanager inzake allerlei onderwerpen die te maken hebben met de risico's waaraan de kunstvoorwerpen bloot gesteld worden; het verzekeren van die risico's, preventieve en repressieve maatregelen, registratie en taxatie van de collectie.Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius