AXA Art

Postbus 3269  Plattegrond via Google
4800 DG Breda, Nederland
T 076-5148558
 info@axa-art.nl
www.axa-art.nl

Contact: Jan van Well

Kunstverzekering.

Overige informatie

Veeleisende verzamelaars, bekende musea, organisatoren van grote tentoonstellingen, antiekhandelaars, kunstgalerijen, veilingshuizen, restaurateurs van kunst en antiek dragen bij tot de bescherming van het kunstpatrimonium. Zij geven hun vertrouwen aan AXA Art, die zich kan beroepen op een méér dan 40-jarige ervaring. AXA Art is hoofdsponsor van de TEFAF Maastricht.

Verzekeren van kunstvoorwerpen en antiek

De term kunstvoorwerpen dient verstaan te worden onder zijn meest brede betekenis. Dit kunnen items zijn die te rangschikken zijn onder:
· Oude Kunst
· Moderne Kunst
· Hedendaagse Kunst
· Etnische Kunst
+ + lees meer...

· enz.

Onder antiek zal men alle objecten rangschikken die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met:
· Oude sierkunsten
· Antiek speelgoed
· Hedendaagse sierkunsten zoals bv design meubelen,…

De groep Axa Art ontstond in Parijs in 1961 als Nordstern. Met meer dan 40 jaar ervaring, een internationaal gespecialiseerd netwerk en een ongeëvenaarde kennis van de kunstwereld wordt Axa Art erkend als één van de leiders in de kunstverzekeringsmarkt.

Een team van 60 kunstafgevaardigden, over de gehele wereld, allen licenciaat in de kunstgeschiedenis, adviseert en begeleidt verzamelaars en al diegenen voor wie kunst een ware passie is. Elk filiaal heeft een eigen documentatiecentrum, gesteund op enerzijds de internationale kunstwereld en anderzijds de typisch lokale eigenheden van de kunstmarkt.

AXA Art is de enige verzekeraar die zich exclusief bezighoudt met de verzekering van kunst en muziekinstrumenten. Veeleisende verzamelaars, musea met een internationale reputatie, organisatoren van belangrijke tentoonstellingen, antiquairs, kunstgalerijen, verkoopzalen, restaurateurs van kunstvoorwerpen en antiquiteiten steunen de bescherming van het artistiek patrimonium. Zij vertrouwen allen op Axa Art.

De Maatschappij maakt deel uit van de Groep AXA, wereldleider op het gebied van financiële bescherming van goederen en personen.

Er is ook een vestiging in België:
AXA Art Versicherung AG Benelux
Meir 12, B-2000 Antwerpen
t + 32 3 205.98.20
f + 32 3 225.52.61
info@axa-art.be
www.axa-art.beGaleries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius