Prints4rent

Nieuwe Prinsengracht 33-35  Plattegrond via Google
1018 EG Amsterdam, Nederland
T 020-8510708
 info@prints4rent.nl
www.prints4rent.nl

Contact: Philip Jintes

Overige informatie

Prints4rent.nl biedt u de kans complete fotoseries van Nederlandse topfotografen te huren. Dit kan met zowel een online als een persoonlijke benadering en afhandeling. Met ons aanbod verbreden wij de mogelijkheid van kunsthuur voor bedrijven, instanties, instellingen en verenigingen.

De tentoonstellingen lopen in aantallen uiteen van 5 tot en met 70 foto's en zijn verkrijgbaar vanaf 89 euro per maand. U heeft zowel de mogelijkheid voor het eenmalig huren van een tentoonstelling van 1 tot 12 maanden als voor het huren op contractbasis.

+ + Lees meer ...


Kunstenaars met werk in stock

Taco Anema - Marcel van den Bergh - Hans van den Bogaard - Joost van den Broek - Jet Budelman - Roel Burgler - Gé Dubbelman - Reinier Gerritsen - Martijn van de Griendt - Fred Hoogervorst - Ellen Kok - Cindy Marler - Marco Okhuizen - Elske Oosterbroek - Michel Pellanders - Willem Poelstra - Tessa Posthuma de Boer - Paul van Riel - Lex van Rossen - Otto Snoek - Dieter Telemans - Marie Cécile Thijs - Mark Verdoes - Ton van Vliet - Ries van Wendel de Joode - Gerard Wessel - Herman Wouters.

Namen zijn klikbaar voor meer informatie.


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius