Ruigoord

Ruigoord 15  Plattegrond via Google
1047 HH Amsterdam, Nederland
T 020-4975702
 ruigoord@xs4all.nl
www.ruigoord.nl

Overige informatie

Ruigoord ligt halverwege Amsterdam en Haarlem, tussen Halfweg en het Noordzeekanaal. Neem bus 82 richting IJmuiden tot halte Ruigoord of volg de weg in deze richting en sla af bij de Accraweg.

Ruigoord is een dorpje op een voormalig eiland aan de kop van de Afrikahaven, temidden van het industriegebied Westpoort, waar alle gebouwen en gronden een culturele bestemming hebben.
+ + lees meer...

De kunstenaars die in Ruigoord individueel werken in ateliers en studio's vormen tezamen met een aantal kunstenaars van elders een kunstenaarsgemeenschap die veel gezamelijke projecten doet. Dit zijn onder meer de culturele programma's in het kerkgebouw en in de grote schuur, zoals het literaire Woord in Ruigoord, de muziekavonden, tentoonstellingen, poŽziefestival en het jaarlijkse openluchtfestival Landjuweel.


Openbare Werken 2010: Kunst kijken in Ruigoord
11/9/2010 - 19/9/2010
Openbare Werken Ruigoord 2006
9/9/2006 - 17/9/2006
 


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius