Theater aan het Vrijthof

Vrijthof 47  Plattegrond via Google
6211 LE Maastricht, Nederland
T 043-3505544
www.theateraanhetvrijthof.nl

Overige informatie

Het Theater aan het Vrijthof is toonaangevend op theatergebied in Maastricht. Bijna dagelijks staan bijzondere theatervoorstellingen van hoge kwaliteit op het programma: van opera tot cabaret, van toneel tot musical, van muziek tot dans. Veel theaterproducties zijn uniek en exclusief voor Limburg. Naast amuseren kunnen ze het publiek ook aan het denken zetten. Daarmee is het theater een plaats die zowel de dialoog uitlokt als de beleving van het publiek stimuleert. Het Theater aan het Vrijthof is ook de vaste speelplek voor het Limburgs Symphonie Orkest en Opera Zuid. Het Theater aan het Vrijthof is een culturele instelling van de Gemeente Maastricht.


Jamain Brigitha: Movement[s] - The unity of the dancer, movement and space
6/10/2006 - 19/11/2006


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius