AVRO  (1923)

's-Gravelandseweg 80  Plattegrond via Google
1217 EW Hilversum, Nederland
T 035-6717911
www.avro.nl

Contact: Willemijn Maas (dir)

Omroepvereniging.

Overige informatie

Anno 2006 is de AVRO een onafhankelijke publieke omroep die op geheel eigen wijze zijn bijdrage aan het Nederlandse publieke bestel levert. Een AVRO die zich hard maakt voor een verdraagzame samenleving waarbij mensen aan de ene kant zo veel mogelijk vrijheid genieten zonder daarbij hun persoonlijke verantwoordelijkheden te verwaarlozen.

De programmering als geheel en alle programma's afzonderlijk moeten op een voor kijker en luisteraar duidelijke manier de identiteit van de AVRO weerspiegelen. Om aan die voorwaarde te voldoen is de missie een onmisbaar instrument. Van elk AVRO-programma wordt vr de uitzending getoetst of het een bijdrage levert aan die missie.Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en Belgi. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius