Zeeuws Veilinghuis

Herengracht 74  Plattegrond via Google
4331 PX Middelburg, Nederland
T 0118-650680
 info@zeeuwsveilinghuis.nl
www.zeeuwsveilinghuis.nl

Contact: René de Visser

Overige informatie

Het Zeeuws Veilinghuis organiseert vier keer per jaar algemene kunst- en antiekveilingen en gespecialiseerde veilingen. Op de algemene kunst- en antiekveilingen wordt een breed aanbod van kunst en antiek bij opbod verkocht. Dit aanbod omvat onder andere: schilderijen, sieraden, meubelen, antiquarische boeken, prenten, Chinees porselein, aardewerk, antiek speelgoed en klokken. De gespecialiseerde veilingen komen voor een groot deel voort uit collecties die ter veiling worden aangeboden. Zo hebben we in het verleden bijvoorbeeld veilingen voor boeken en prenten, antiek speelgoed en stripboeken georganiseerd. Naast de veilingen worden ook taxatiedagen en lezingen georganiseerd. Het Veilinghuis is gebouwd in de Art-Deco stijl en gevestigd aan de Herengracht in Middelburg.


Kunst- en antiekveiling
19/9/2007 - 20/9/2007


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius