Amsterdam RAI

Europaplein 22  Plattegrond via Google
1078 GZ Amsterdam, Nederland
T 020-5491212
www.rai.nl

Hallencomplex voor beurzen, w.o. Art Amsterdam en pAn.

Overige informatie

Amsterdam RAI wil het centrum zijn waar die uitwisseling plaats vindt en waarde wordt gecreŽerd voor organisatoren, exposanten en bezoekers. Amsterdam RAI profiteert daarbij van de wereldwijde aantrekkingskracht van de stad Amsterdam met haar benadrukte kernwaarden creativiteit, handelsgeest en innovatie.

Kunstbeurzen
Jaarlijks terugkerende kunstbeurzen zijn Art Amsterdam in mei en pAn Amsterdam in het najaar.

Eigen kunstcollectie
De RAI omarmt de schone kunsten. Niet alleen in de parkeergarages is kunst aangebracht, ook in de rest van het gebouw is ruimte gecreŽerd voor artistieke uitingen, waardoor bezoekers overal kunnen genieten van kunst.


Vaste kunstenaars

Elspeth Diederix - Jan van Goethem - Fons Haagmans - Jeroen Henneman - Martin Klimas - Hans Koetsier - Jaap Mooy - Holger Niehaus - Jan van der Ploeg - Gerco de Ruijter - Frank van der Salm - Schilte & Portielje - Berend Strik - Carel Visser.


Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius