Beeldentuin Clingenbosch  (1995)

Dennenlaan 9  Plattegrond via Google
2244 AK Wassenaar, Nederland
T 070-5121660
 beeldentuin@voorlinden.nl
www.beeldentuinclingenbosch.nl
mei t/m oktober dondermiddag 15.00-18.00, alleen na reservering
entree € 10,00 per persoon
Om 15.00 uur wordt u ontvangen met een kopje thee en een korte introductie over de beeldentuin. Vervolgens begint de wandeling van ruim 2 uur langs een zestigtal beelden. Het is een intensieve wandeling grotendeels over onverharde paden. We sluiten de middag met een hapje en een drankje.

Overige informatie

Geďntegreerd in het landschap is een particuliere verzameling moderne en hedendaagse beelden te ontdekken. Meer dan zestig beelden van nationale en internationale kunstenaars als Henry Moore, Sol LeWitt, Berlinde De Bruyckere, Carel Visser en Atelier van Lieshout kunt u hier bewonderen. Veel kunstenaars hebben een werk gemaakt specifiek voor deze unieke locatie.

+ + Lees meer ...


Vaste kunstenaars

Yacoov Agam - Armando - Berlinde De Bruyckere - Richard Deacon - Sylvie Fleury - Anya Gallaccio - Antony Gormley - Dan Graham - Anish Kapoor - Per Kirkeby - Sol LeWitt - Joep van Lieshout - Richard Long - Mario Merz - Henry Moore - Julian Opie - Maria Roosen - Jean Tinguely - Carel Visser.


Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius