Kulturhus Holten

Smidsbelt 6  Plattegrond via Google
7451 BL Holten, Nederland
T 0548-801930
 info@kulturhusholten.nl
www.kulturhusholten.nl
ma t/m vr 8.30 – 23.00
za 9.00 – 15.00

Overige informatie

Het Kulturhus Holten is dé ontmoetingsplaats voor culturele en sociale activiteiten en inspirerende bijeenkomsten. Sinds 2010 gevestigd in het centrum van Holten. Op deze centrale locatie bevinden zich een multifunctionele theaterzaal, een grand café-restaurant en een breed scala aan vergaderruimtes. Tevens biedt het plaats aan diverse sociale, maatschappelijke en culturele organisaties en partners uit de gemeente Rijssen-Holten, waaronder de bibliotheek. Daarnaast heeft het Kulturhus Holten twee nevenlocaties. In de locatie Tuinstraat zijn voorzieningen op het gebied van kinderopvang en gezondheidszorg bij elkaar gebracht en de locatie Dorpsstraat biedt onderdak aan de Oudheidkamer Hoolt’n.

In het Kulturhus is er altijd wat te doen, zeven dagen. Van film- en theatervoorstellingen, koffieochtenden, lezingen, workshops en cursussen tot zelfs huwelijksplechtigheden. Voor regionale en lokale verenigingen is het Kulturhus de locatie voor hun verenigingsactiviteiten; van de wekelijkse repetities tot aan de jaarlijkse voorstellingen in de Kulturhus Theaterzaal.

Het Kulturhus Holten bestaat uit drie locaties. De hoofdlocatie is gelegen aan de Smidsbelt 6. De overige locaties zijn gelegen aan de Dorpsstraat 27 (Oudheidkamer) en de Tuinstraat 2 (zorgfuncties en peuterspeelzaal).


De Nagelhoutcollectie in beeld
23/5/2016 - 24/9/2016

Toon afbeeldingen


(advertentie)


Meer info over adverteren