Museum No Hero  (2018)

Hengelosestraat 2/4  Plattegrond via Google
7491 BR Delden, Nederland
T 074-2020010
 info@museumnohero.nl
www.museumnohero.nl
wo t/m zo 11.00-17.00
entree € 12,50

open vanaf 15 april 2018
gesloten op Koningsdag, met Pinksteren, Kerst, Oud- en Nieuwjaarsdag.

Contact: Gemma Boon (dir), Boris de Munnick (PR)

Overige informatie

Museum No Hero is gevestigd in een mooi historisch pand in Delden, omgeven door een prachtige tuin.

De museumtuin
Wandel door de prachtige museumtuin in Franse landschapsstijl, met sculpturen van o.a. Wessel Couzijn en Sui Jianguo, en geniet van de wisselende seizoenen.

Collectie
Museum No Hero toont beeldende kunst uit vijf werelddelen en vijf eeuwen kunstgeschiedenis, vanuit het perspectief van internationale ontwikkelingen in de wereldgeschiedenis, politiek en maatschappij, om bezoekers te stimuleren om de eigen context te onderzoeken en houvast te bieden in een alsmaar veranderende wereld.
+ + lees meer...

De collectie van privé verzamelaar Geert Steinmeijer vormt de basis van de collectie die te zien is in Museum No Hero, aangevuld met bruiklenen uit andere collecties. De verzameling van Geert laat zich niet beperken door geografische en historische grenzen.

De verzameling gaat dwars door de kunstgeschiedenis heen en trekt zich niets aan van artistieke disciplines en stromingen. Het resultaat is een afwisselende museumpresentatie waarbij de liefde voor kunst centraal staat.


Ich bin ein Berliner
15/4/2018 - 7/2/2019
Living colors
15/4/2018 - 31/3/2019
Outside
15/4/2018 - 30/3/2019

Kunstenaars in vaste collectie

Elvira Bach - Walter Darby Bannard - Luciano Castelli - Charles-François Daubigny - Rainer Fetting - Günther Förg - Ger Lataster - Max Neumann - A.R. Penck - Giovanni Battista Piazzetta - Yang Shaobin - Frank Stella - Diego Velázquez (Velasquez) - Zhang Xiaogang.

Toon afbeeldingen


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius