Galerie Oele

Lijnbaansgracht 314  Plattegrond via Google
1017 WH Amsterdam, Nederland
T 020-6278628
 artoele@xs4all.nl
www.xs4all.nl/~artoele
wo t/m za 13.00-18.00
1e zondag van de maand 14.00-17.00

Contact: Anneke Oele

Hedendaagse kunst.

Overige informatie

Vanaf 1 juli is helaas besloten de ruimte van galerie Oele aan de Lijnbaansgracht te verhuren aan een andere galerie. Vanaf september 2000 zullen Hans Gieles en Frances Boeske van 'Vous Etes Ici' de ruimte huren en een spannend beleid gaan voeren. Daarmee komt voorlopig een eind aan het tentoonstellingsbeleid van Galerie Oele. De komende tijd echter zal iedereen op deze pagina op de hoogte gehouden worden van de tentoonstellingen die de kunstenaars van de galerie elders hebben, zodat u hun gangen kunt volgen. De pagina's blijven dus voor een groot deel bestaan en we zullen proberen de site zo actueel mogelijk te houden. Ook via internet en e-mail kunt u natuurlijk altijd informatie inwinnen over kunstenaars van de galerie.Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius