Kamiel Verschuren  (1968)  

Kamiel Verschuren is een interdisciplinair kunstenaar die woont en werkt in Rotterdam. Zijn werk richt zich op het onderzoeken en uitbreiden van het concept en de existentiële ervaring van ruimte, d.m.v. tekeningen, fotografie, (grafisch) ontwerpen, sculpturen, tekst- of geluidsinstallaties, architectonische- of landschappelijke projecten, sociale acties en publieke evenementen. Hij werkt zowel individueel als in samenwerking met andere kunstenaars en is actief lid van verschillende kunstenaarsinitiatieven zoals stichting B.a.d. (1987) en Studio NL 01.08.04 (2004). Verder is hij lid van de adviescommissie van TENT./CBK Rotterdam en was hij gastdocent aan de AKI Enschede, afdeling Monumentaal. Sinds 2001 werkt hij aan diverse projecten in de deelgemeente Charlois, Rotterdam en Sapporo, Japan. Daarnaast werkt hij aan de opdrachten ´no more, no less´ voor de buitenruimte van de Koepelgevangenis in Breda en een groot landschapsontwerp ´daar is de toekomst´ voor een publieke ruimte in Zutphen. Samen met Thom Gallant initieerde hij de jaarlijkse kunstmanifestatie Poetry&Art NewCanvas©2004-2006 voor het Poetry International Festival.

Exposities (komt nu voorbij)

De volgende instellingen bieden werk aan en organiseren exposities:
ram foundation, Rotterdam

De volgende gemeenten hebben werk in de openbare ruimte:
Kunst Openbare Ruimte Rotterdam, Rotterdam


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius