Stef Kamil Carlens 

Culturele nomaad, Stef Kamil Carlens (SKC) is bij het grote publiek vooral bekend om zijn prestaties als muzikant en singer-songwriter. De creatieve kriebels waren al bij de jonge Stef Kamil merkbaar. Hij was al vroeg bezig met tekenen en knutselen en liep kunsthumaniora op het Rijksinstituut voor kunstonderwijs in Antwerpen. De beginjaren van dEUS en de eigen muziekprojecten met A Beatband, Kiss My Jazz, Moondog Jr / Zita Swoon brachten een overfull time job met zich mee met opnames, repetities en maandenlange tournees. Toch ging steeds een tekenblok mee om impressies, ideeën en verhalen neer te zetten. In zijn werkruimte begonnen ook sculpturen, schilderijen, installaties en collages zich meer en meer een plaatsje toe te eigenen. Een rode draad in al SKC´s expressievormen is een zeer kleurrijke en beeldende poëzie van gevoelens en verhalen, die uitmondt in verschillende creaties...

Exposities (komt nu voorbij)

De volgende instellingen bieden werk aan en organiseren exposities:
Galerie Van Der Planken, Antwerpen


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius