Dimitri Casters  (1969)

Via abstract expressionisme verrijkt met figuratieve elementen vertelt de kunstenaar een verhaal over het gevecht van de mens met het leven, de mythes, het geloof. Een verhaal van alle tijden met een veelheid van interpretaties, dubbelzinnigheden, en kritiek. Het omarmen en het loslaten van het leven, de toekomst, het verleden, de kansen, het inzicht, de wijsheid. Het vechten met frustratie, euforie, obsessie, het leven en de dood. De kunstenaar schept een beeld met opening tot interpretatie en visie. Een beeld dat elke dag een ander verhaal vertelt. Niet alleen dat van hem, maar vooral ook dat van U. Het gebruik van een geheel eigen beeldtaal geënt op taal van de natuur, de oude hiërogliefen, de ongeschreven taal, symbolen, tekens uit de moderne wereld zoals men die van onze huidige beschaving zou terugvinden. Met hoog in het vaandel de eerlijkheid van de spontane expressie brengt de kunstenaar de ziel en niet een kopie van zijn werkelijkheid

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius