Dimitri Casters  (1969)

Via abstract expressionisme verrijkt met figuratieve elementen vertelt de kunstenaar een verhaal over het gevecht van de mens met het leven, de mythes, het geloof. Een verhaal van alle tijden met een veelheid van interpretaties, dubbelzinnigheden, en kritiek. Het omarmen en het loslaten van het leven, de toekomst, het verleden, de kansen, het inzicht, de wijsheid. Het vechten met frustratie, euforie, obsessie, het leven en de dood. De kunstenaar schept een beeld met opening tot interpretatie en visie. Een beeld dat elke dag een ander verhaal vertelt. Niet alleen dat van hem, maar vooral ook dat van U. Het gebruik van een geheel eigen beeldtaal geŽnt op taal van de natuur, de oude hiŽrogliefen, de ongeschreven taal, symbolen, tekens uit de moderne wereld zoals men die van onze huidige beschaving zou terugvinden. Met hoog in het vaandel de eerlijkheid van de spontane expressie brengt de kunstenaar de ziel en niet een kopie van zijn werkelijkheid

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius