Raghu Rai  (1942)

Raghu Rai (1942) werkt sinds 1964 als fotograaf, eerst voor tijdschriften en kranten in India, maar heel gauw ook voor internationaal bekende bladen. In 1977 werd hij lid van het befaamde fotografencoöperatief Magnum Photos. Wereldwijd zijn zijn foto’s en beeldverhalen verschenen in belangrijke kranten en magazines. Hij had solo-exposities in India, Duitsland, New York, Parijs, Tokio etc. en zijn werk is voor belangrijke collecties aangekocht (o.a. Bibliothèque Nationale, Paris). Drie keer was hij jurylid bij World Press Photo en hij publiceerde meer dan 10 fotoboeken met een Indiaas thema (Taj Mahal, Tibet in Exile, Indira Gandhi, Mother Teresa etc.).

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius