Chantal Maarleveld  (1977)  

Sinds het afstuderen aan de academie voor beeldende vorming is het thema in mijn werken weinig veranderd. Dieren en vooral vogels zijn sindsdien vrijelijk aanwezig.

Op dit moment (juli 2011-heden) werk ik aan een serie olieverfschilderijen met als thema vogelportretten. De uitdaging hoe ik de vogels luchtig kan weergeven zonder vormverlies, evenals de vraag hoe het wit in vele kleuren te verbeelden, heeft mij geÔnspireerd tot deze zoektocht

De serie kauwtjes (oktober 2011) zijn geinspirieerd door het thema "Light". De kraai als boodschapper van de goden badend in een zee van licht, brenger des doods in een soort transparantie tussen wereld, donker en licht.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en BelgiŽ. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius