Dave Anderson  (1970)

Dave Anderson heeft altijd gefotografeerd, maar het is rond de leeftijd van dertig jaar dat hij zich ernstig op dit medium toelegt. Na een korte vorming aan het "International Center for Photography" verzaakt hij aan een briljante carrière in de media en de politiek om fotograaf te worden. Zijn werk wordt snel internationaal erkend. In 2005 wint "Rough Beauty" de nationale wedstrijd van het "Santa Fe Center for Photography". Door het Duitse tijdschrift fotoMAGAZIN omschreven als "een van de veelbelovende talenten van de Amerikaanse fotografische scène", is Dave Anderson vertegenwoordigd in meerdere openbare en privécollecties, meer bepaald in het Museum voor Schone Kunsten van Houston, het Ogden Museum of Southern Art, het Worcester Art Museum en het George Eastman House. Anderson heeft gewerkt voor de tijdschriften Esquire, Stern en ESPN. Afkomstig van East Lansing in Michigan, woont hij in Little Rock, Arkansas.

Exposities (komt nu voorbij)

De volgende instellingen bieden werk aan en organiseren exposities:
Clampart, New York


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius