Josien Haarsma  (1956)

Josien Haarsma (Utrecht, 1956) maakt ruimtelijk werk, foto’s en ansichtkaarten. Werkt met het spanningsveld tussen direct en conceptueel. Nieuwsgierig naar alledaagse, terloopse dingen die als je er langer naar kijkt een heel (ander) verhaal herbergen. Opgegroeid met katten en met fotografie. Die twee liefdes zijn nooit meer overgegaan. Zelf zegt zij daarover: "Het is ‘best’ lastig om het mysterieuze en het eigenzinnige van katten te vangen in een foto. Op de mooiste en grappigste momenten is er geen fototoestel in de buurt. Of een foto technisch klopt wordt steeds minder belangrijk, er moet iets zijn waardoor je er langer naar wilt kijken."
Voor meer informatie: Josien Haarsma, Venneperweg 545A, 2152 CB Nieuw Vennep; telefoon: 0252-675767; mobiel: 0623244313, internet: www.mixbiz.nl en www.KRTN.nl

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius