Eugenie van Raaij 

Mensen in relatie tot plaatsen staan centraal in mijn werk. Elk mens heeft een verhaal, elk kunstwerk vertelt een verhaal. Het kan je raken. Ik zie kunst als taal zonder woorden een manier van communiceren. Na een langdurig verblijf in het buitenland (13 jaar) beschouw ik de wereld als mijn werkterrein, mijn atelier. Aanvankelijk als advocaat en later ook als beeldend kunstenaar. Nu werk ik afwisselend in mijn atelier in Cádiz en in Den Haag. Mijn werk is veelal thematisch en ik maak gebruik van gemengde technieken. Bij voorkeur gebruikte materialen, passend bij het thema zoals (verhuis-) dozen bij mijn afstudeerserie  “Einde en begin” (juni 2014) over vluchtelingen.
Mooie recensie Wim van Sinderen, Senior Curator Fotomuseum Den Haag in het NRC op mijn foto "De Mens" uit de serie "Light Drawings".
Mijn schilderij "Vlucht" werd rechtstreeks gekozen met een Wildcard in A´dam voor de ZomerExpo2015 in het Gemeentemuseum.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius