Eugenie van Raaij 

Mensen in relatie tot plaatsen staan centraal in mijn werk. Elk mens heeft een verhaal, elk kunstwerk vertelt een verhaal. Het kan je raken. Ik zie kunst als taal zonder woorden een manier van communiceren. Na een langdurig verblijf in het buitenland (13 jaar) beschouw ik de wereld als mijn werkterrein, mijn atelier. Aanvankelijk als advocaat en later ook als beeldend kunstenaar. Nu werk ik afwisselend in mijn atelier in Cádiz en in Den Haag. Mijn werk is veelal thematisch en ik maak gebruik van gemengde technieken. Bij voorkeur gebruikte materialen, passend bij het thema zoals (verhuis-) dozen bij mijn afstudeerserie  “Einde en begin” (juni 2014) over vluchtelingen.
Mooie recensie Wim van Sinderen, Senior Curator Fotomuseum Den Haag in het NRC op mijn foto "De Mens" uit de serie "Light Drawings".
Mijn schilderij "Vlucht" werd rechtstreeks gekozen met een Wildcard in A´dam voor de ZomerExpo2015 in het Gemeentemuseum.

Exposities (komt nu voorbij)

De volgende instellingen bieden werk aan en organiseren exposities:
Voorschotense Kunstkring (VKK), Voorschoten


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius