René Lauffer  (1957)  

René Lauffer maakt samengestelde digitale fotowerken, die het resultaat zijn van persoonlijke interactie tussen het model, de omgeving en de kunstenaar, digitaal gemanipuleerd tot een artistiek product. D.m.v. een gesprek met het model over het thema, de sfeer en het uiteindelijke doel volgt de verbeelding d.m.v. kleding, houding en omgeving alsmede de fotografie. De gebruikte kledingstukken in de fotowerken zijn van modeontwerper Peter George d’Angelino Tap. Met het ontstane fotomateriaal, wisselende omgeving, achtergronden en belijningen stelt René Lauffer een fotografisch – digitaal beeld samen behorend bij de vrouw met wie hij de kunstzinnige relatie is aangegaan: het fascinerende eindproduct dat de toeschouwer mee voert in een utopische wereld.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius