Cécile De Jaegher

VII by Cécile De Jaegher werd in 2007 opgericht. Cécile De Jaegher koos het nummer VII (ofwel sept, Frans voor zeven, uitgesproken als ‘set’) omdat zij het zevende kind is in een familie van zeven. Zij volgde de Mode Academie in Antwerpen en studeerde af in 2005. Daarna werkte zij enige jaren bij kledingontwerper Jean Paul Knott en vervolgens voor een commercieel tassenmerk in Antwerpen. De productie daarvan werd uitbesteed in China en Azië, hetgeen Cécile De Jaegher aan het denken zette. Met haar eigen merk koos zij daarom bewust voor een aanpak met respect voor het ambacht en de menselijke inbreng. VII wordt 100% in een atelier in Brussel gemaakt, van de eerste tot de laatste stap. Als materiaal wordt lamsleder van gecertificeerde Franse leveranciers gebruikt.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is na een afwezigheid van een half jaar sinds begin mei 2018 weer in de lucht. Om te helpen de site up-to-date te houden hebben diverse vrijwilligers zich reeds aangemeld:
- Willemijn Vesseur
- Sascia Vos
- José Jonkergouw
- Ron Schöningh

Wilt u ook als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius