Cécile De Jaegher

VII by Cécile De Jaegher werd in 2007 opgericht. Cécile De Jaegher koos het nummer VII (ofwel sept, Frans voor zeven, uitgesproken als ‘set’) omdat zij het zevende kind is in een familie van zeven. Zij volgde de Mode Academie in Antwerpen en studeerde af in 2005. Daarna werkte zij enige jaren bij kledingontwerper Jean Paul Knott en vervolgens voor een commercieel tassenmerk in Antwerpen. De productie daarvan werd uitbesteed in China en Azië, hetgeen Cécile De Jaegher aan het denken zette. Met haar eigen merk koos zij daarom bewust voor een aanpak met respect voor het ambacht en de menselijke inbreng. VII wordt 100% in een atelier in Brussel gemaakt, van de eerste tot de laatste stap. Als materiaal wordt lamsleder van gecertificeerde Franse leveranciers gebruikt.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Gratis nieuwsbrief
Elke donderdag sturen wij een mail met de agenda van de komende en aflopende exposities. U kunt zich hiervoor opgeven.

galeries.nl bestaat al sinds 2000 en biedt informatie over exposities, kunstenaars en kunstinstellingen in Nederland en België. Ondanks de naam betreft het niet enkel informatie over galeries, maar ook over musea.

Vrijwilligers gevraagd
Wilt u als vrijwilliger helpen om actuele exposities toe te voegen? Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius